Lady Gaga tekee yhteistyötä Sir Elton Johnin kanssa – uusi albumi tekeillä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muusikkolegenda Sir Elton John on paljastanut, että hän on alkanut työstää Lady Gagan uutta albumia yhdessä poptähden kanssa. 68-vuotias John kertoi Beats 1 -radiohaastattelussa, että hän on viime aikoina keskittynyt sanoituksien kirjoittamiseen.

Lady Gagan uusin albumi aiotaan julkaista tänä vuonna. Sir Elton John kertoi, että hän on kuullut muutamia uusia kappaleita ja hän on ollut erittäin vakuuttunut. Mies tunnusti, ettei hän pitänyt kaikista Lady Gagan aiemmista kappaleista.

Johnin mielestä Gagan Artpop-albumi oli jopa yllätyksellisen huono. Elton kertoi, että nyt laulajatar on oikeilla jäljillä, sillä uudet kappaleet ovat erittäin hyviä. John povaa Gagan uudelle levylle suurta menestystä. Fanit eivät malta luonnollisestikaan odottaa, että he pääsevät kuulemaan poptähden uutta tuotantoa.