Aviomies ei suostunut seksiin – vaimo pahoinpiteli nunchakuilla!

Ohhoh! · Annika Kela

51-vuotias Sondra Earle-Kelly on pidätetty epäiltynä aviomiehensä pahoinpitelystä Charlottessa, Etelä-Carolinassa. Väkivaltainen välikohtaus sai alkunsa siitä, kun Sondra suuttui miehelleen. Nainen ei nimittäin houkuttelemisesta huolimatta onnistunut saamaan miestään makuuhuoneen puolelle.

Vaimo raivostui televisiota katselleelle aviomiehelleen ja hän alkoi heitellä miestä tavaroilla. Lopulta nainen tarttui nunchakuihin, joilla hän löi miestään useita kertoja. Aviomies soitti lopulta poliisit paikalle ja nainen pidätettiin.

Metro-lehden mukaan Earle-Kelly tunnusti syöneensä vahvoja reseptilääkkeitä ennen väkivaltaista välikohtausta. Putkassa vietetyn yön jälkeen Sondra vapautettiin, mutta hän tulee samaan syytteen pahoinpitelystä.