Nyrkkeilijä paljasti vahvuutensa – jokainen tekee samaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uni on tärkeä osa ihmisten terveyttä, mikä on monien tutkimusten avulla todistettu useaan otteeseen. Raskaassa sarjassa nyrkkeilevä Deontay Wilder kertoi Huffington Post -lehden haastattelussa, että uni on myös tärkein asia vahvana pysymisessä.

30-vuotias nyrkkeilijä kertoi, mitkä ihmisen perustarpeista ovat hänelle merkityksellisimpiä hänen elämässään nyrkkeilijänä ja ammattilaisurheilijana. Kun mieheltä kysyttiin, miten tärkeänä hän pitää unensaantia, mies vastaa sen olevan kaikkein tärkein asia hänelle.

Wilder kertoo unen olevan tärkein tekijä hänelle, koska nukkuessa ihminen palautuu. Ammattilaisurheilijana Wilder laittaa kehonsa päivittäin niin kovalle koetukselle, että hän ei pystyisi ottelemaan ilman riittävää palautumista.

Wilder kertoo olevansa otteluiden ja treenaamisen vuoksi välillä niin rikki, että hänen täytyy pakottaa itsensä menemään harjoituksiin ja syömään terveellisesti silloinkin, kun hänen kehonsa sanoo jotain aivan muuta. Uni on miehelle toipumista, minkä vuoksi se on kaikkein tärkeintä. Ilman toipumista hän ei pystyisi toistamaan tarvittavia asioita päivittäin.