Julkkispari yllätti: Miley Cyrus ja Liam Hemsworthin kihloissa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on saanut kohun aikaan näyttäytymällä kihlasormus sormessaan. Tähtönen on huhujen mukaan palannut yhteen ex-kihlattunsa Liam Hemsworthin kanssa. Miley esitteli paparazzeille kihlasormusta, jonka hän oli saanut Liamilta heidän aiemman suhteen aikana.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan uudesta romanssista on huhuttu jo ennen joulua. Lähipiirin mukaan pariskunta vietti joulun yhdessä hempeillen. Vaikuttaisi siltä, että vanha suola janottaa molempia ja nyt he ovat alkaneet uudelleen seurustella.

Kihlautuminen on kuitenkin yllättänyt Mileyn fanit. Lähes kolme vuotta kestäneen eron aikana Cyrus on elänyt villiä elämää ja hän on kokeillut rajojaan. Vaikuttaisi siltä, että nyt Miley on valmis asettumaan aloilleen ja ehkäpä naimisiinmeno on tähden suunnitelmissa. Miley tai Liam eivät ole vahvistanut kihlautumista julkisesti.