George Clooney adoptoi löytökoiran – antoi lahjaksi vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläinrakas näyttelijä-tuottaja George Clooney on jälleen kerran pelastanut löytökodista kodittoman koiran. Mies on nimittäin adoptoinut kolmevuotiaan hännänheiluttajan Ohiosta. Clooney hankki koiran lahjaksi vanhemmilleen.

Daily Mail -lehden mukaan Georgella ja hänen vaimollaan Amalilla on kaksi löytökodista adoptoitua lemmikkikoiraa. Clooney halusi ilahduttaa vanhempiaan hankkimalla heille koiran, sillä he olivat hiljattain menettäneet 10-vuotiaan hännänheiluttajansa.

Löytöeläinkodissa asuva Nate-koira oli juuri sopivat Clooneyn perheelle. Pieni ja ystävällinen terrrieri oli otettu huostaan hamstraajan luota, jossa sitä oli kohdeltu kaltoin. Nate hurmasi Clooneyn vanhemmat ja he ovat olleet pojalleen kiitollisia ilahduttavasta lahjasta. Mies on hyväsydämisellä teollaan kannustanut ihmisiä adoptoimaan lemmikkejä löytöeläinkodeista.