Plastiikkakirurgista somejulkkis – julkaisee potilaiden kuvia netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Plastiikkakirurgina työskentelevästä Michael Salzhaueerista on yllättäen tullut somejulkkis kyseenalaisten kuvien ansiosta. Dr. Miamina tunnettu lääkäri on saavuttanut suuren suosion julkaisemalla potilaistaan kuvia SnapChatissa ja Instagramissa.

Daily Mail -lehden mukaan Dr. Miamin leikkauspöydällä olleet asiakkaat ovat antaneet suostumuksensa kuviensa julkaisemiselle. Miehen sosiaalisesta mediasta löytyy useita leikkausvideoita ja -kuvia, jotka eivät sovellu herkimmille.

Miehen mukaan potilailla ei ole mitään syytä hävetä leikkauskuviaan, sillä he ovat leikkauksella saavuttaneet unelmiensa lopputuloksen. Dr. Miamin vastaanotolla on myös vieraillut monia julkkiksia.

Lääkäri teki hiljattain Teiniäidit-sarjasta tunnetulle Kailyn Lowrylle Brasilian Butt Lift -operaation, jossa tähden pakaroita muokattiin siirtämällä rasvaa muualta kehosta. Lääkärin mukaan sosiaalinen media on yksi parhaimmista markkinointikanavista. Hänen yllätyksekseen puistattavat kuvat leikkauksista ovat tehneet hänestä suositumman.

@xo_kaitttt progress photos!! ?????? #drmiami #love #beautywarriors #beautyispower #inspiration

Kuva, jonka DrMiami (@therealdrmiami) julkaisi