X-Filesin uusille jaksoille ennätyssuuret katsojaluvut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The X-Files, eli Salaiset kansiot sai tänä vuonna jatkoa uuden tuotantokauden merkeissä. Tähän mennessä esitetyt uudet jaksot ovat osoittautuneet suuremmiksi menestyksiksi kuin monet osasivat ehkä kuvitellakaan.

The X-Files -sarjan 10. kauden ensimmäinen jakso keräsi Yhdysvalloissa 16 miljoonaa katsojaa. Seuraavana päivänä esitetty toinen jakso keräsi 10 miljoonaa katsojaa, lähes puolet enemmän kuin Fox-kanavan suosittu Gotham-sarja.

Screenrant-sivuston mukaan Fox arvioi uuden kauden kahden ensimmäisen jakson keränneen maailmanlaajuisesti jo yli 50 miljoonaa katsojaa. Luku on melkoinen, sillä jaksoja ei olla vielä esitetty muun muassa Iso-Britanniassa, Australiassa ja Intiassa.

Aika tulee näyttämään, pysyttelevätkö katsojaluvut korkealla myös uuden kauden neljän muun jakson tapauksissa. Mikäli menestys säilyy, Fox-kanavan huhutaan suunnittelevan Salaisille kansioille jatkoa 11. tuotantokauden ja spin off -sarjan merkeissä.