Hamas ylpeili uudella panssarivaunulla – kuvassa nolo yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palestiinalaisjärjestö Hamas on julkaisi äskettäin netissä valokuvan järjestönsä käyttämästä panssarivaunusta. Sen sijaan, että kuva olisi kylvänyt pelkoa mediassa, ovat ihmiset olleet kuvasta kuitenkin lähinnä huvittuneita.

Mirror-lehden mukaan kuvasta löytyy yksityiskohta, joka paljastaa, että tankki on väärennös. Se on todellisuudessa puusta rakennettu tökerö jäljennös. Kuvaa tutkineet ovat huomanneet, että panssarivaunun alta paljastuu henkilöauton renkaat. Vihreäksi maalattu puinen tankin runko on todennäköisesti asennettu henkilöauton päälle.

Ihmisten pelottelemisen sijaan Hamasin jäsenet ovat joutuneet pilkan kohteeksi. Sosiaalisessa mediassa on julkaistu useita nettimemejä Hamasin panssarivaunuista. Terroristijärjestön propaganda epäonnistui pahimmalla mahdollisella tavalla.