Kissasta nettitähti – ilmetty Steve Buscemin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin kissasta, jonka monet noteerasivat näyttävän aivan Star Wars: The Force Awakens -tähti Adam Driveriltä. Nyt some-käyttäjiä on naurattanut toisen elokuvatähden kissaversio.

Reddit-käyttäjä Cuntlipsmcgee69 jakoi sivustolla kuvan kissasta, jonka piirteitä voi hyvällä omatunnolla kutsua erikoisen näköisiksi. Kissan noteerattiin olevan kuin ilmetty näyttelijä Steve Buscemin kaksoisolento.

Pitkän linjan Hollywood-tähti Steve Buscemi muistetaan elokuvista ja sarjoista kuten Reservoir Dogs, Con Air, The Big Lebowski, Boardwalk Empire ja The Sopranos. Mies ei ehkä lukeudu Hollywoodin perinteisellä tavalla komeimpien ihmisten listalle, mutta silmiinpistävä ulkonäkö on tuskin haitannutkaan miehen uraa.

View post on imgur.com