Iäkäs pari hempeili sairaalavuoteella – tätä on rakkaus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Isovanhemmistaan ylpeä lapsenlapsi on julkaissut netissä suloisen kuvan vanhuskaksikosta yhdessä sairaalapedissä. Pariskunta on ollut naimisissa jo yli 60 vuotta, mutta silti he ovat kuin nuoria rakastavaisia.

Reddit-palvelussa julkaistun kuvan tiedoissa kerrotaan, että isoäiti oli saanut sairaskohtauksen ja hänet oli jouduttu viemään sairaalaan. Pariskunnan yhteistä arkea varjostaa myös isoäidillä todettu dementia. Vastoinkäymiset on kuitenkin kohdattu yhdessä.

Lapsenlapsen mukaan vanhukset ovat aina toistensa kanssa ja he ovat erottamattomia. Hän paljasti, että vaikka isoäidin muisti välillä reistailee, sanoo hän aina isoisän nähdessään: ”Tuo on minun poikaystäväni!”. Pariskunnan perheenjäsenen mukaan isovanhempien suhde on ainutlaatuinen eikä mikään tule koskaan päihittämään heidän rakkautta toisiinsa.

View post on imgur.com