Näyttelijä menehtyi kuvauksissa – samuraimiekka olikin oikea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Japanilaisessa teatterissa on sattunut traaginen onnettomuus, kun yksi näyttelijöistä sai kuolettavan osuman samuraimiekasta. Daigo Kashino oli harjoitellut miekkailukohtausta muiden näyttelijöiden kanssa. Kashinon käyttämä miekka oli paljastunut oikeaksi samuraimiekaksi.

Daily Mail -lehden mukaan poliisit ovat aloittaneet onnettomuudesta tutkinnan sulkeakseen pois rikoksen mahdollisuuden. Viranomaisten mukaan näyttelijä oli saanut osuman miekasta vatsaansa ja hänet oli kiidätetty sairaalaan.

Vammat olivat kuitenkin liian vakavat eikä näyttelijä selvinnyt hengissä. Näyttelijöiden mukaan heidän käytössään olleet aseet olivat rekvisiitta-aseita. On kuitenkin epäselvää, kuinka Daigo oli saanut käsiinsä vaarallisen terävän miekan. Viranomaisten tutkinta on kesken.