Justin Bieberin hylkäämä apina sai kodin – laulaja haluaa nyt uuden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut vuosien varrella usein otsikoissa toilailujensa merkeissä, mutta päihdesekoilut ja autojen kanssa tunarointi olivat pientä eläimiin kohdistuneiden tempausten rinnalla.

Splash
Splash

Kolme vuotta sitten Bieber hankki lemmikiksi Mally-apinan, joka hän hylkäsi tylysti Saksassa salakuljetettuaan sen maahan ilman apinoilta vaadittavia papereita. Bieberin heitteille jättämä apina löysi uuden kodin Serengeti Park Zoo -eläinpuistosta kolme kuukautta sen jälkeen, kun laulaja jätti sen Müncheniin.

Nyt tapaus on noussut uudelleen otsikoihin, sillä Bieber on ilmoittanut haluavansa adoptoida uuden lemmikkiapinan. Toivottavasti tällä kertaa kukaan ei mene sellaista hänelle antamaan. Mally-apinan ei enää tarvitse olla nuoren poptähden lemmikkinä eikä yksin, sillä samassa tarhassa asustaa myös seitsemän muuta kapusiiniapinaa.