Bileet 24/7 – parhaat bilehostellit listattiin

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edullista majoitusta tarjoavat hostellit sopivat parhaiten yksin matkustaville tai kansainvälisiä tuttavuuksia haluaville. Hostellien palveluihin kuuluvat usein erilaisten pubikierrosten, bileiden ja tempausten järjestäminen.

Thrillist-sivusto listasi maailman parhaimmat hostellit, jotka sopivat täydelliseen kreisibailaukseen. Amsterdamissa kannattaa majoittua The Flying Pig -nimiseen hostelliin, joka tiedetään erittäin 420-ystävälliseksi majoitusalan liikkeeksi. Australian Melbournessa voi puolestaan varata sängyn bilehostelli Basen dormista.

Posted by The Flying Pig Downtown Hostel on Saturday, March 28, 2015

Costa Ricassa matkustava bailueläin majoittuu Puerto Viejossa sijaitsevassa Rocking J’s -nimisessä hostellissa. Maailman parhaimpien bilehostellien listalle se nousee siksi, että sänkyjen tilalla on riippumattoja ja hostellin omistaja tunnetaan varsinaisena bilemestarina.

Excited to see everybody here! We love holidays and everybody enjoying! Counting down starts now! See you soon!!

Posted by Rocking J's on Monday, December 21, 2015

Kreikan Krofu-saarella sijaitseva The Pink Palace -hostelli järjestää toogabileitä ja tarjoilee alkoholia asiakkailleen ympäri vuorokauden neljästä eri baarista. Tällainen paikka ei sovi hyvistä yöunista haaveileville. Nicaraguassa puolestaan kannattaa suunnata San Juan del Surissa sijaitsevaan The Naked Tiger -hostelliin. Paikan uima-allasbileet ovat maailmankuuluja.

Puolan Krakovassa sijaitseva Greg and Tom Party Hostel on nimensä veroinen. Majoituspaikassa tarjoillaan jopa ilmaista vodkaa vieraiden viihdyttämiseksi. Espanjan Barcelonassa kannattaa suunnata Kabuliin, mikäli onnistuu varaamaan sieltä vuoteen ennen muita. Väliamerikkalainen Panaman Bocas del Torossa sijaitseva Mondo Taitu on samaan aikaan hostelli ja baari, josta voi aloittaa illan kätevästi hostellin antimia nautiskellen.

Unkarin Budapestissä on edullisia huoneita myös hotelleissa, mutta mikäli haluaa aitoa hostellitunnelmaa, kannattaa suunnata bailaamiseen parhaiten soveltuvaan Retox-hostelliin. Retoxissa ei kannata odottaa tasokasta majoitusta, mutta sitäkin enemmän Euroopan parhaita bileitä. Portugalin Lagosissa on ikimuistoisia elämyksiä tarjoava Rising Cock -niminen hostelli. Mikäli eksyy kauemmas Uuteen-Seelantiin, kannattaa suunnata Queenstownin Nomads-hostelliin. Paikan taika perustuu siihen, että jokainen tuo juomansa sinne itse, eikä lopulta kukaan halua lähteä erikseen baariin.

Fuck yeah its saturday get over to retox to watch our beer pong tournament and pre drink with our happy hour buckets for the world famous spa party! #retoxfuckdetox #swagettiyolonaise #bucketnation

Posted by Retox Party Hostel on Saturday, June 20, 2015