Katie Price pyyhki meikkinsä suorassa lähetyksessä – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja televisiopersoona Katie Price on tunnettu todella näyttävästä tyylistään. Pricen tyyliä voi vain harvoin luonnehtia sanalla luonnollinen, koska malli on usein vahvoissa meikeissä, hiustenpidenyksissä, ripsipidennyksissä, irtokynsissä ja seksikkäissä vaatteissa.

Nyt Price kuitenkin riisui kaikki meikkinsä televisiolähetyksessä. The Loose Women -nimisessä keskusteluohjelmassa naiset pyyhkivät suorassa lähetyksessä kaikki meikkinsä pois. Naisten mukana oli myös 37-vuotias Katie Price, joka suostui ottamaan kaikki meikit ja jopa irtoripsensäkin pois kameroiden kuvatessa.

Ohjelman juontaja Fearne Cotton haastoi naiset pyyhkimään kaikki meikkinsä pois suorassa televisiolähetyksessä. Price tarttui haasteeseen ja teki työtä käskettyä. Osa videota kommentoineista on kuitenkin meikittömyydestä huolimatta kritisoinut Priceä siitä, että hänellä on täyteaineita kasvoissaan, minkä vuoksi meikittömänäkään hän ei ole kaikkien mielestä kovin luonnollinen.