Mies kyllästyi väärin pysäköityihin autoihin – kosto vailla vertaa!

Autot · Annika Kela

Kiinan Qingdaossa asuva mies on menettänyt hermonsa autoilijoihin, jotka ovat kylteistä ja varoituksista huolimatta pysäköineet autonsa miehen omistamien autotallien eteen. Pääsy talleille on ollut estynyt sen takia, että ovien edessä on ollut toistuvasti luvattomasti pysäköityjä autoja.

Eräänä päivänä mies päätti antaa röyhkeille kuskeille opetuksen. Hän hankki käyttöönsä trukin, jolla hän voisi nostaa autot pois hänen autotalliensa edestä. People’s Daily Online -sivuston mukaan miehen kosto muuttui entistä suloisemmaksi, kun hän keksi nostaa autot rakennuksen katolle.

Kiinalaismies on julkaissut tempauksestaan otettuja kuvia netissä. Hän kertoi, että autojen omistajien oli vuokrattava trukki käyttöönsä, jotta he saivat nostettua autonsa alas katolta. Sosiaalisessa mediassa miehen kostoa on pidetty oikeutettuna ja monet ovat onnitelleet häntä onnistuneesta kostosta. Tempauksen jälkeen autotallien edusta on pysynyt vapaana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.