Miesten erektio hieronnassa – näin hieroja itse kommentoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hieronnassa käyminen voi olla joillekin kokemus, jonka aikana asiakas tuntee häpeää tai ei tiedä miten vieraaseen koskettelevaan ihmiseen tulisi oikein suhtautua. BuzzFeedVideo kysyi eräältä hierontaterapeutilta kysymyksiä, jotka askarruttavat varmasti monia.

Hierontaterapeutti kertoo, että hänen tehtävänsä on saada asiakas tuntemaan olonsa mahdollisimman rentoutuneeksi, minkä vuoksi nolosteleminen tai häpeileminen tulee jättää oven ulkopuolelle. Välillä hierottavana oleva ihminen voi päästää pierun, mutta hieroja kehottaa asiakasta olemaan murehtimatta ja yrittämään vaikkapa nukahtaa.

Hierontaterapeutti paljastaa, että miehet saavat usein hierontapöydällä erektioita, mikä on täysin normaalia ja melko yleistä. Erektio johtuu verenkierron vilkastumisesta ja rentoutumisesta. Hieroja tietää, että siinä ei ole mitään seksuaalista, joten miesten ei tule murehtia sitä tai alkaa vakuuttelemaan omaa seksuaalista suuntautumistaan mieshierojille.

Inhottavimmaksi tapaukseksi mies kertoo sen, kun erään asiakkaan iho alkoi kuoriutumaan selästä hierottaessa. Mies piti kuitenkin sitäkin täysin normaalina vartalon toimintona. Hierontaterapeutti myös myönsi, että hän on kyllästynyt huoneessa soivaan rauhalliseen huilumusiikkiin.