Kaksosten silmiähivelevät lomakuvat leviävät verkossa

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Matkustelua rakastavat kaksoissisaret Lauren ja Ellie Bullen ovat ihastuttaneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa uskomattoman kauniilla lomakuvillaan. Lifestyle-bloggaajana ja valokuvaajana työskentelevä Lauren on onnistunut luomaan intohimostaan itselleen uran.

Australialaiset matkayhtiöt ovat nimittäin tehneet Laurenille ja Ellielle useita rahakkaita sopimuksia heidän lomakuviensa käyttämisestä heidän omissa mainoksissaan. Erityisesti Laurenin ottamat kuvat ovat herättäneet kansainvälistä kiinnostusta matkailualan yrityksissä.

Laurenin perustama Gypsea Lust -matkailusivusto on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Kaksosista otettuja lomakuvia on käytetty muun muassa matkailua ja turismia edistävissä kansallisissa kampanjoissa.

Vaikka matkustelu onkin lähellä Ellien sydäntä, ei hän ole tavoitellut uraa valokuvauksen ja matkailun parissa niin kuin hänen siskonsa Lauren. Daily Mail -lehden mukaan Ellie on ylpeä sisarensa saavutuksista ja hänestä on ollut hauskaa olla mukana Laurenin kuvausmatkoilla.

Monet Laurenin ottamista kuvista ovat henkeäsalpaavan upeita ja voisi luulla, että tästä 22-vuotiaasta valokuvaajasta tullaan vielä kuulemaan lisää.

Honu ? @aquatech_imagingsolutions @seanscottphotography @ocean #aquatechgiveaway

Kuva, jonka Lauren Bullen (@gypsea_lust) julkaisi

Exploring the Lava tubes at South Point which now make the most incredible Sea Caves ?? @gohawaiiau #GoHawaiiAU

Kuva, jonka Lauren Bullen (@gypsea_lust) julkaisi