Suri Cruisen musiikinopettaja sai potkut – taiteellisia erimielisyyksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pian kymmenen vuotta täyttävä Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär Suri Cruise on yksi maailman seuratuimmista lapsista. Nyt pikkuneiti on joutunut erimielisyyksiin kitaransoitonopettajan kanssa ja musiikkimaikka on irtisanottu.

New York Postin mukaan Suri oli ollut äskettäin äitinsä kanssa katsomassa Broadwaylla esitettävää School of Rock -musikaalia. Tyttö oli päässyt esityksen jälkeen takahuoneeseen. Kun esityksessä mukana ollut Alex Brightman kysyi Surilta, soittiko hän itse jotain instrumenttia, vastasi Suri soittaneensa ennen kitaraa.

Sure Cruise oli opetellut säännöllisesti kitaran soittoa, mutta valitettavasti hänelle oli tullut taiteellisia erimielisyyksiä opettajansa kanssa. Tyttö kehui opettajansa olleen mukava, mutta homma ei edennyt toivotulla tavalla ja hän on tällä hetkellä ilman soitonopettajaa.