Porsche pääsi pälkähästä – ei ole vastuussa Paul Walkerin kuolemasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Auto-onnettomuudessa menehtyneen Paul Walkerin tytär haastoi Porschen oikeuteen isänsä kuolemaan liittyen. Oikeus on nyt katsonut, että näyttelijän kuolema ei ollut automerkin syytä. Auton turvallisuusominaisuuksien pettämisestä ei ollut tarpeeksi todisteita.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Fast & Furious -elokuvien tähti Paul Walker menehtyi vuonna 2013 vakavassa auto-onnettomuudessa. Syyttäjän mukaan Walkerilla olisi ollut mahdollisuus pelastua palavasta autosta, mutta hän menehtyi turvavyön jäätyä jumiin. Tuomari Philip S. Gutierrez päätti, että Porche ei ole vastuussa onnettomuudesta.

Kuolinkolari johtui siitä, kun Paul Walkerin ystävä Roger Rodas menetti auton hallinnan suuren ylinopeuden vuoksi ja he suistuivat tieltä. Kanteen asianajajansa kanssa Porchea vastaan nostanut Meadow-tytär aikoo valittaa tuomiosta ja taistella edelleen Porschea vastaan.