Pariskunnat harrastavat seksiä hotelleissa – mutta ei pelkästään huoneissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hotelliloma on tunnetusti monen pariskunnan suosikkikeino kahdenkeskisen ajan saavuttamiseen seksin merkeissä. Pikaisia intiimisessioita voi kuitenkin suorittaa myös muualla kuin omassa hotellihuoneessa, ja nyt on vinkattu hotellirakennusten parhaimmat paikat aktin toteuttamista varten.

Hotelleissa voi harrastaa intiimiä kanssakäymistä vaikka julkisessa vessassa tai portaikossa. Hotellien työntekijät tietävät, että osa pariskunnista äityy villeihin lemmenleikkeihin jo hotellin aulan saniteettitiloissa, eikä portaikossa rakastelevat parit ole sen harvinaisempi näky.

Sama huuma pätee hissiseksiin, kun pari kiusaa toisiaan lyhyen matkan aikana ja samalla pelkäävät, tuleeko seuraavasta kerroksesta joku kyytiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hotelleissa on paljon valvontakameroita ihmisten turvallisuuden takaamiseksi – myös hisseissä ja porraskäytävissä.

Hotellivieraat saattavat purkaa paineitaan mielellään majoitusliikkeen uima-altaalla. Harvinaista ei ole myöskään se, että kaksikko karkaa rakennuksen katolle tai takapihalle. Luovuus ruokkii nautintoa.