Ballerina paljasti tanssijan karun arjen – jalat karmaisevassa kunnossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baletti on kaunis tanssimuoto, jonka esittäjien täytyy todella vaikeista ja vaativista liikesarjoista huolimatta saada tanssi näyttämään ilmavalta ja höyhenenkevyeltä. Ballerinat näyttävät lumoavan kauniilta esiintyessään, mutta tanssityylin taustalla on kuitenkin lukemattomia kivuliaita harjoitustunteja.

Darian Volkova on ammattilaisballerina, joka harrastaa vapaa-ajallaan valokuvaamista. Pietarissa asuva Volkova valokuvaa mieluiten balettiin liittyviä asioita paljastaen hieman karumman todellisuuden kauniin ja monien ihaileman tanssimuodon taustalla.

Volkovan ottamissa kuvissa nähdään millaisiin asentoihin ballerinan vartalon tulee taipua ja miten kovalle koetukselle tanssin harjoittaminen vartalon laittaa. Ballerinojen kauniit tossut näyttävät jaloissa satumaisilta, mutta pois otettaessa niiden sisältä paljastuu tanssijan varpaat, jotka ovat rakoilla, mustelmilla, haavoilla ja joiden kynnet ovat mustuneet.

Day off?

Kuva, jonka Russian ballet photographer (@darianvolkova) julkaisi

"I'm on the tour with Moscow ballet company in France. This is the reason why I write my stories so easy. Everything here inspired me so much. I hardly can keep all interesting things in my memory. The stage. When I hear this word I have the clear image with rehearsal and performance moments. This place always cause butterflies in the stomach. The career of ballet dancer who haven't got such a feeling is self-defeated. Her Majesty stage has Her own rules. These are simple . And She doesn't spare those who break them." New ballet story in my blog (link in my bio). /// В данный момент я нахожусь на гастролях с балетной труппой из Москвы, тур по всей Франции. Возможно поэтому балетные истории пишутся с большим желанием и легкостью, ведь я нахожусь внутри коллектива 18 часов в сутки, вращаюсь в общей суете, подготовке, впитываю цвет и запах атмосферы спектаклей и много размышляю, пытаясь с чистым восприятием видеть и замечать интересные случаи, которые потом превращаются в балетные истории в моем блоге. Одна из них уже ждет вас, ссылка в профиле, а еще там много фотографий. Язык можно сменить прямо на сайте, либо читать на английском. Мне всегда интересно читать ваши комментарии, поэтому не стесняйтесь их писать? #insideBalletStory

Kuva, jonka Russian ballet photographer (@darianvolkova) julkaisi

Story about ballet pointe shoes coming soon on my blog www.darianvolkova.com See you?

Kuva, jonka Russian ballet photographer (@darianvolkova) julkaisi

One year ago thanks to your questions, I've started Ballet Stories project. And now I want to ask you again. What do you want to read about? Please, don't be silent, ask questions. And I'll write another stories, I promise. #insideBalletStory Год назад, когда я начала писать "балетные истории" я начала их с ваших вопросов. Теперь я снова хочу обратиться к вам, о чем бы вам хотелось услышать? Что вам интересно узнать про внутреннюю жизнь балерин? Задавайте смело вопросы, и я с радостью на все отвечу в отдельных историях.

Kuva, jonka Russian ballet photographer (@darianvolkova) julkaisi

France. Opera de Toulon #darianvolkova #soulinfeet

Kuva, jonka Russian ballet photographer (@darianvolkova) julkaisi