Rooman pormestariehdokkaan ratkaisu rottaongelmaan: ”Hankitaan 500 000 kissaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rooman pormestariehdokas Antonio Razzi uskoo löytäneensä ratkaisun kaupunkia piinaavaan rottaongelmaan. Razzin mukaan tehokkain keino jyrsijöiden tuhoamiseen on kissa-armeijan hankkiminen.

Antonio on laatinut tarkan suunnitelman operaatiosta. Hän on ehdottanut, että 500 000 kissaa sijoitetaan asumaan kaupunkilaisten perheisiin. Iäkkäät eläkeläisnaiset ovat parhaimpia kandidaatteja kissojen hoitajiksi, Razzi totesi Adnkronos-lehdelle.

Kissa-armeijaan kuuluvien yksilöiden hoitajat tulisivat saamaan rahallista korvausta vaivannäöstään. Antonio on ollut niin vakuuttunut suunnitelmansa toimivuudesta, että hän on esitellyt sen kaupungin päättäjille. Razzi uskoo ehdotuksensa menevän läpi lähitulevaisuudessa riippumatta siitä tuleeko hänestä seuraava pormestari vai ei.