Mies jäi kiinni pettämisestä – tyttöystävältä näyttävä kosto!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Hullissa asuva mies on jäänyt kiinni pettämisestä. Naistennaurattajana tunnettu mies oli tapaillut kolmea naista samaan aikaan, joista yhden kanssa hän oli alkanut seurustella. Miehen uskottomuus selvisi tyttöystävälle lopulta Facebookin kautta.

Miehen naapurit ovat julkaisseet netissä kuvia tyttöystävän kostosta. Nainen oli nimittäin maalannut miehen autoon spraymaalilla tekstin, jossa luki:”Pettäjä”. Sen lisäksi auton tuulilasissa luki teksti: ”Valehtelija”.

Daily Mail -lehden mukaan naapurit olivat nähneet miehen liikkuvan eri naisten kanssa, mutta ilmeisesti he eivät olleet tietoisia toisistaan. Petetty nainen on ollut murheenmurtama, sillä ”casanova” oli saanut hänet uskomaan, että he olivat luotuja toisilleen. Mies oli sepittänyt vastaavia tarinoita myös muille naisille.