Will Ferrell näyttelee presidentti Ronald Reagania

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Will Ferrell on näytellyt Yhdysvaltojen entistä presidenttiä, George W. Bushia lukuisissa Saturday Night Liven sketseissä. Pian tähti tullaan näkemään valkokankaalla toisen ex-presidentin roolissa.

Will Ferrell on kiinnitetty näyttelemään vuosina 1981-1989 Yhdysvaltojen presidenttinä toiminutta Ronald Reagania tulevassa elokuvassa. Reagan-elokuvassa dementiaa sairastaneelle valtiopäämiehelle yritetään vakuuttaa, että hän on vain presidenttiä esittävä näyttelijä.

Variety-sivuston mukaan Mike Rosolion kirjoittama Reagan on ehtinyt keräämään runsaasti huomiota Hollywoodin parhaimmiksi valittujen filmaamattomien käsikirjoitusten Black List -listalla. Will Ferrell tulee toimimaan myös elokuvan tuottajana.