Antti Tuisku ja JVG Weekend Festivaleille

Festarit · Stara.fi

Tämän hetken kotimaiset megasuosikit Antti Tuisku ja JVG tähdittävät Helsingin Kyläsaaressa 5. – 6. elokuuta järjestettävää Weekend Festivalia. Tapahtuma julkaisi nyt myös joukon muita uusia artisteja esiintyjäjoukkoonsa.

Uusia festarikiinnityksiä ovat esimerkiksi saksalainen ATB, Pep & Rash, Sam Feldt ja Brennan Heart, Example, Disciples, Radical Redemption, Cartoon, Paul Morrell, Don Diablo sekä Angerfist, Coone ja Evil Activities. Antti Tuiskun ja JVG:n lisäksi uusina suomalaisniminä on nyt julkistettu festarille saapuviksi muun muassa Eevil Stöö ja DJ/tuottaja Alex Mattson.

Maailmantähdistä Weekend Festivalilla esiintyvät esimerkiksi Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix sekä kahtena vuonna maailman parhaaksi DJ:ksi valittu Hardwell. Weekend Festival järjestetään elokuussa samaan aikaan myös Virossa ja Ruotsissa.