Mies ahtautui valtavan ilmapallon sisään – ja sitten se hajosi hidastetusti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Slow Mo Guys -kanavalla on nähty useita videoita, joissa Gavid Free ja Dan Grunchy sulloutuvat jättiläismäisten vesi-ilmapallojen sisään. Miesten ensimmäisestä pallovideosta on ehtinyt vierähtää jo viisi vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi Slow Mo Guys -kanavalla on julkaistu video, jossa Gavin menee lähes kaksimetrisen ilmapallon sisälle. Tilanne näyttää erittäin haastavalta, mutta mies lopulta mies onnistuu sullutumaan pallon sisälle kokonaan.

Palloon lisätään ilmaa lehtipuhaltimella vielä Gavinin ollessa sen sisäpuolella. Lopulta ilmapallo tietenkin räjähtää. Norminopeudella silmät eivät ehdi edes rekisteröimään räjähdystä, mutta tilanne esitetään katsojille tietenkin vielä näyttävän hidastetun kuvan voimin.