Koira hymyilee käskystä – hauskat yhteiskuvat omistajan kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat omistajiensa kumppaneita ja perheenjäseniä, ja rakastavat omistajiaan aina täydestä sydämestään. Kerroimme hetki sitten tutkimuksesta, jossa nähtiin koiran ja koiran omistajan sydäntenkin alkavan jo pienen yhdessäolon jälkeen lyömään samaan tahtiin.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne kun nainen ottaa koiransa kanssa sohvalla yhteiskuvaa. Nainen pyytää koiraa mukaan selfie-kuvaan ja koira alkaakin heti käskystä katsomaan suoraan kameran linssiin väläyttäen upeimman hymynsä kameralle.

Nainen pyytää koiraansa hymyilemään, jolloin koira irvistää näyttäen sekä ylä- että alahampaansa. Koira hymyilee naisen käskystä moneen otteeseen ja näyttää todelliselta linssiluteelta poseeratessaan omistajansa kanssa hauskassa yhteiskuvassa.