Poliisi sakotti – perheenisä suojasi olutlaatikot turvavöillä lasten sijaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poliisit ovat pysäyttäneet moottoritiellä kaahanneen perheenisän huomattuaan auton takapenkillä vakavan turvallisuusriskin. Australialaisisän kyydissä olleet lapset istuivat lattialla ilman turvavöitä, sillä penkit olivat täynnä olutlaatikoita.

Viranomaisten hämmästykseksi isä oli laittanut olutlaatikoilleen turvavöt lastensa sijaan. Abc.net.au -sivuston mukaan vastaavia tapauksia on sattunut aiemminkin Kimberleyn kunnassa. Viranomaisista on huolestuttavaa, etteivät vanhemmat osaa laittaa asioita tärkeysjärjestykseen.

Perheenisä on saanut tempauksestaan sakot. Sen lisäksi häntä syytetään liikenteen vaarantamisesta. Isä saattaa saada ajokiellon, joka rajoittaa häntä kyydittämästä lapsia tulevaisuudessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.