Kanye Westin äitienpäivän yllätys Kim Kardashianille – jokaisen äidin unelma?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Äitienpäivänä äidit saavat herätä yleensä onnentoivotuksiin ja kukkasiin, minkä jälkeen heitä voidaan vielä hemmotella hyvällä aamiaisella ja kakkukahveilla. Kanye West tunnetaan suurten eleiden miehenä, minkä vuoksi olikin täysin odotettavaa, että hän ei tulisi tyytymään tavanomaisiin herätyksiin.

Kim Kardashian sai herätä melkoiseen yllätykseen kun hänen kotinsa alakerrasta kuului jousisoitinten kaunista ääntä. Kun nainen oli mennyt katsomaan mistä ääni kuului, hän oli saanut huomata kokonaisen jousiorkesterin alakerrassa soittamassa.

Kardashian on julkaissut sosiaalisessa mediassa videoita, joissa hän katselee jousikonserttia oman kotinsa yläkerrasta. Nainen ihastelee ja kuuntelee kaunista musiikkia yhdessä North-tyttärensä kanssa. Kardashian saa varmasti jokaisen merkkipäivän kohdalla yllättyä siitä, että hän ei pysty ikinä arvaamaan mitä Kanye on seuraavaksi keksinyt.