Mies haki tuomioistuimelta lähestymiskieltoa Jumalalle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelissa asuva mies on noussut otsikoihin yritettyään hakea lähestymiskieltoa Jumala vastaan. David Shoshan -miminen mies vaati Haifassa sijaitsevassa oikeussalissa Jumalaa olemaan puuttumatta hänen elämäänsä.

Times of Israel -lehden mukaan Shoshan kertoi Jumalan käyttäytyneen häntä kohtaan erittäin negatiivisesti kuluneiden kolmen vuoden ajan. Mies ei kuitenkaan suostunut paljastamaan yksityiskohtia siitä, miten kaikkivaltias tarkalleen ottaen oli aiheuttanut harmia hänen elämässään.

Shoshan kertoi yrittäneensä hakea lähestymiskieltoa Jumalalle ensin poliisin kautta. Viranomaiset kuitenkin vastasivat jokaiseen 10 yritykseen vain lähettämällä poliisiauton hänen kotiinsa. Lähestymiskiellon haku ei onnistunut myöskään oikeussalissa, sillä tuomioistuimen puheenjohtaja Ahsan Canaan eväsi miehen vaatimuksen.

Canaan kuvaili David Shoshanin puheita naurettaviksi. Tuomioistuimen puheenjohtaja neuvoi miestä hakemaan apua ongelmiinsa viranomaisten sijaan muilta tahoilta. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Jumala ei ollut itse paikalla oikeussalussa tapauksen käsittelyn aikana.