Räppäri Tyga saapuu Summer Up -festareille Lahteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lahdessa 8. – 9. heinäkuuta järjestettävä Summer Up kasvattaa esiintyjäkaartiaan kiinnittämällä amerikkalaisräppäri Tygan. Artisti kuuluu samaan Young Money -kollektiiviin kuin vuosi sitten festivaaliyleisön sekaisin laittanut Nicki Minaj.

Tygan lisäksi ulkomaisesta artistirepertuaarista Lahdessa nähdään jenkkinimet Future ja Mac Miller. Uusia kotimaisia esiintyjiä ovat Emma-patsaita rohmunnut ja katsomoita täyttävä Paperi T, groovaavaa soul-funkia tarjoava Reino Nordin, hip hop -yhtye Aivovuoto, räppärit Mäkki, Kube ja Eevil Stöö sekä mediassa kovasti hehkutettu räptulokas View.

Aiemmin julkistettuja kotimaisia esiintyjiä ovat Cheek, JVG, Robin, Roope Salminen & Koirat ja Kasmir. Erikoissetit festivaaleilla tarjoavat Evelina ja Aste sekä Rähinä Special -yhteiskeikan tarjoavat Uniikki, Spekti ja TPH. Ohjelmistoon lukeutuvat myös Elastinen, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Aurora, Brädi, Atomirotta ja Nikke Ankara.