Räppärillä hämmentävä taideteos – Justin Bieberin erektio ja ohukainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden julkisuuden henkilöiden tapaan Grammy-palkittu räppäri Macklemore keräilee taidetta kotiinsa. Yksi tähden omistamista teoksista on herättänyt laajamittaista hämmästystä mediassa.

Rolling Stone -lehden haastattelussa Macklemoren kotona sijaitsevan nauhoitusstudion seinällä paljastetaan roikkuvan alastonta Justin Bieberiä esittävä öljyvärimaalaus. Teoksessa poptähti pitelee ohukaista erektionsa päällä samalla, kun vaahterasiirappi valuu hänen rinnallaan.

Vulture-lehti onnistui löytämään kuvan taiteilija Dan Laceyn tekemästä maalauksesta Etsy-verkkokaupasta. Laceyn mukaan työn innoistuksena toimi Bieberin Twitter-päivitys, jossa poptähti ilmaisee himoitsevansa ohukaisia ja vaahterasiirappia.