Spotifyn valtikka vaihtui – Drake selätti Justin Bieberin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Torontosta kotoisin oleva Drake on noussut viime vuosien aikana yhdeksi tämän hetken suurimmista miestähdistä pop-musiikin kentällä. Räppärin tuore Views-albumi nousi vuoden 2016 eniten ilmestymisviikollaan myydyksi levyksi.

Nyt Drake on rikkonut erään toisen kanadalaistähden asettaman aikaisemman Spotify-ennätyksen. Torontolaisräppäri ohitti Justin Bieberin suoratoistopalvelun eniten koskaan kuunneltuna artistina.

Drake on kerännyt yhteensä lähes 10 miljoonaa kuuntelukertaa enemmän kuin vannoutuneesta fanikunnastaan tunnettu Bieber. Kaiken lisäksi Views ilmestyi Spotifyyn vasta viikko virallisen julkaisupäivänsä jälkeen.

29-vuotias Drake, oikealta nimeltään Aubrey Drake Graham, on luonut uraa räppärinä, lauluntekijänä, tuottajana ja näyttelijänä. Ennen uraansa muusikkona Drake nousi julkisuuteen Degrassi: The Next Generation -sarjan näyttelijänä. Omakustanteina julkaistujen mixtape-levyjen suosion myötä mies kiinnitettiin levy-yhtiö Young Money Entertainmentin riveihin vuonna 2009.