Sinullako kallis vuokra? Popparin kuukausivuokra 72 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaissyntyinen Justin Bieber viettää parhaillaan Purpose-maailmankiertuettaan. Tästäkin huolimatta 22-vuotias poppari on päättänyt vuokrata itselleen ökyasunnon Los Angelesin Toluca Lakelta. Kartanon vuokra on 80.000 dollaria kuukaudessa, eli noin 72.000 euroa.

TMZ uutisoi Justin Bieberin vuokraamasta pakopaikasta, jonne mies asettuu rauhoittumaan kiertueensa keikkojen välillä. Hulppeassa piilopirtissä on 16 kylpyhuonetta, kuntosali, uima-allas ja kymmenen makuuhuonetta. Järven rannalla sijaitsevalla tontilla on myös oma venelaituri.

Justin Bieber herätti äskettäin hämmennystä kommentoimalla amerikkalaistyylisiä palkintojuhlia. Popparin mukaan on ahdistavaa, että esityksiä ja musiikkia arvostellaan ja pannaan paremmuusjärjestykseen. Justin Bieber esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla syyskuussa.