Post-it -lappusota sai valtavat mittasuhteet – tätä ei näe Suomessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen toimistossa joskus työskennellyt tietää miten hauska Post-it -lappuja on liimata pilanpäiten työtoverien työpisteille tai vaikkapa vaivihkaa selkään. Kerroimme taannoin miten Tampereella henkilöauto peitettiin muistilapuilla, mutta nyt New Yorkissa on nähty hieman suuremman mittaluokan lappusota.

Messages from the other side #Hi #postitwars #canalnotes

Kuva, jonka freshasthedayshewasborn (@freshasthedayshewasborn) julkaisi

Tapaus sai alkunsa, kun toimistorakennuksen ikkunaan kirjoitettiin Post-it -lapuilla pIeni tervehdys ”HI”. Sen jälkeen kadun toiselta puolelta vastattiin isommalla tekstillä ja lopulta seurauksena oli alati paisuva kilpavarustelu. Lopulta eri rakennuksissa nähtiin jopa kymmenien metrien kokoisia taideteoksia, joissa oli tuhansia muistilappuja.

…werk werkwerkwerkwerk werk #canalnotes #postitwars

Video, jonka freshasthedayshewasborn (@freshasthedayshewasborn) julkaisi

A #snoopy @ilanawaugh worked on in between breaks and interviews yesterday #postitwars #canalnotes

Kuva, jonka freshasthedayshewasborn (@freshasthedayshewasborn) julkaisi