Minttu Virtanen ja Emilia Pikkarainen sädehtivät Monacon F1-varikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen joutui eilen keskeyttämään Monacon Formula 1 -osakilpailun törmättyään seinään. Monacon visiitti ei päättynyt Räikköseltä kovin hyvin, mutta kihlattu Minttu Virtanen sädehti viikonloppuna formulavarikolla.

Pienen Robin-pojan äiti ikuistettiin viikonloppuna pukeutunut kokovalkoiseen housupukuun, ja hän poseerasi mielellään varikolla työtään tehneille valokuvaajille.

Mintun lisäksi vuoden odotetuimman F1-osakilpailun varikolla oli luonnollisesti myös toisen suomalaisen Formula 1 -kuljettajan, Valtteri Bottasin, tyttöystävä Emilia Pikkarainen. Kilpauimarina tunnetuksi tullut 23-vuotias Pikkarainen on edustanut Suomea muun muassa vuoden 2008 olympialaisissa. Varikolla hänet kuvattiin yhdessä Valtterin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash