Golffareiden leuat loksahtivat – valtava alligaattori tallusteli viheriölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf on vaikea laji, joka vaatii vuosien harjoittelemisen ja hyvää keskittymiskykyä. Golfaajien keskittymiskykyä on etenkin floridalaisilla golfkentillä viime vuosina häiritty suurilla matelevilla tunkeilijoilla, jotka ovat tulleet keskeyttämään pelin.

Vime vuonna Floridan Englewoodissa sijaitsevan Myakka Pines Golf Clubin pelaajat saivat yllättyä kun suuri alligaattori talsi keskelle viheriötä. Nyt toinen jättiläismäinen alligaattori tuli keskeyttämään pelaajien ottelun Floridan Palmettossa sijaitsevalla Buffalo Creek Golf Course -kentällä.

Pelaajat saivat yllättyä kun todella suuri alligaattori tallusteli rauhallisesti golfradan läpi. Alligaattori käveli viheriöllä eikä välittänyt pelaajista ollenkaan. Alligaattorin koko näkyy hyvin videolla, ja matelijan pituudeksi arvioidaankin ABC Action News -sivuston mukaan noin 4,5 metriä.