Näin säästät rahaa nettiostoksissa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset tekevät verkkokaupoissa jopa ruokaostoksia. Thrillist-sivusto on nyt listannut vinkkejä, joiden avulla voi säästää selvää rahaa nettikaupoissa shoppaillessa. Ensinnäkin alennuskoodeja kannattaa etsiä Instagramista ja Twitteristä hakutyökalun avulla.

Nettikaupoissa surffaillessa on järkevää myös kerätä haluamiaan esineitä ostoskärryyn, mutta jättää tilaus avoimeksi ilman, että siirtyy kassalle maksamaan. Monet sivustot ehdottavat samankaltaisia tuotteita seuraavalla vierailukerralla ja saattavat jopa panna ostoskärryissä olevia esineitä alennukseen.

Nettikirpputorien edullisimmat tuotteet löytyvät epätoivoisilta henkilöiltä, joiden pääasiallisena tarkoituksena on vain päästä tavarasta eroon. Kannattaa esimerkiksi etsiä myyjiä, jotka ovat muuttamassa tai eroamassa. Joillakin verkkokaupoilla on henkilökohtaiset avustajat, jotka neuvovat asiakkaita erillisen chat-ikkunan avulla. Heiltä kannattaa tiedustella alennuskoodeja.