Mies pelasti turbaanillaan koiran hukkumasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intian Punjabissa asuva Sarwan Singh oli ajamassa kastelukanavan ohi, kun hän näki vedessä pulassa olevan koiran. Koska mies ei osannut itse uida, piti hänen keksiä toinen tapa pelastaa eläin hukkumiselta.

Sikhiläisyys-uskontokuntaan kuuluvalla Sarwan Singhillä oli päässään tubaani, ja hän keksi käyttää päähinettään avuksi. Mies käytti avaamaansa turbaania estämään häntä tippumasta veteen, sillä aikaa kun hän yritti saada koiraa takaisin kuivalle maalle kankaan toisella osalla.

– Ihmiset ympärilläni järkyttyivät, kun otin turbaanin pois päästäni. He luulivat minun halveksuvan uskoani. Sillä hetkellä tärkeintä oli kuitenkin eläimen hengen pelastaminen, Singh kuvailee Daily Mail -lehden mukaan.

Lopulta mies sai pelastettua koiran kuivalle maalle. Singhin mukaan hän tarjosi veteen joutumisesta järkyttyneelle koiralle keksejä, ja päästi tämän omille matkoilleen.