StaraTV: Sadetta-yhtyeen Jussi Selo ja Vesa Holmala haastattelussa

Haastattelut Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista kokoonpanoista tutut suomalaiset rockmuusikot ovat nyt muodostaneet uuden Sadetta-yhtyeen. Stara tapasi Jussi Selon ja Vesa Holmalan Tampereella juuri ennen yhtyeen uuden Sateentekijä-singlen julkaisukeikkaa.

Miehet kertovat kuulumistensa lisäksi muun muassa siitä miten uusi kokoonpano syntyi vuosi sitten ja millaista materiaalia sen ensimmäisellä albumilla tullaan kuulemaan ja millä kokoonpanolla yhtyeen kappaleet tehdään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat