StaraTV: Haastattelussa Sere – paluu 13 vuoden tauon jälkeen!

Haastattelut StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alussa huippusuosiota nauttinut suomiräppäri Seremoniamestari, nykyisin Sere, muistetaan varsinkin klassikkohiteistään Viesti ja Chillaa meiän kanssa. Hänen edellinen sooloalbuminsa Vain nimi muuttunut julkaistiin jo 13 vuotta sitten, mutta nyt Sere tekee paluun Ei oo helppoo -albumilla.

Soololevyjensä välillä Sere on tehnyt muun muassa mixtapeja, eli aivan laakereillaan mies ei sentään ole levännyt. Stara tapasi Seren, joka kertoi haastattelussa kuulumisiaan ja kertoi muun muassa miten keski-ikäisyys on vaikuttanut hänen musiikkiinsa ja kappaleiden aiheisiin. Lisäksi artisti valottaa hieman miten uuden albumin monet nimekkäät vierailijat päätyivät mukaan projektiin. Uusi albumi on kokonaan Seren itse tuottama.