Kokki päätti tehdä Star Wars -susheja – tulos liian kaunis syötäväksi?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaiskokki Okitsuhu Kadon sushit eivät ole pelkkää ruokaa, vaan ne ovat myös taidetta. Kadon luomukset ovat saaneet inspiraation Star Wars -elokuvien hahmoista ja tapahtumista. Sushikokki on tehnyt Star Wars -aiheista ruokataidetta jo vuosikymmenen ajan.

Hänen kasviksista tehtyjä luomuksissaan esiintyvät muun muassa Yoda, keisari Palpatine ja Obi-Wan Kenobi. Okitsuhu Kado on Kotaku-sivuston mukaan tehnyt ruokataidetta yhteensä yli 90 eri Star Wars -hahmosta.

Miehen upeimpia töitä on esitelty sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi viime vuonna järjestetyssä Star Wars Celebration -fanitapahtumassa. Näyttävissä annoksissa on vain yksi ongelma: Ne ovat aivan liian hienoja syötäväksi.