Amanda Holden upeassa juhlapuvussa – hoikat jalat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura on edennyt miestenlehtien sivuilta alastonkuviin saakka. Holden on upeassa kunnossa, minkä vuoksi hän ei varmasti häpeilekään esitellä vartaloaan.

45-vuotias Amanda Holden nähdään usein ihonmyötäisissä ja paljastelevissa mekoissa, joita nainen pystyykin timmillä vartalollaan kantamaan itsevarmasti. Nyt Holdenilla oli Britain’s Got Talent -ohjelman semifinaalissa yllä valkoinen upea mekko, jonka sivuosa oli lähes kokonaan avoin.

Amanda Holdenilla oli valkoinen pitkähelmainen iltapuku, jossa oli mielenkiintoinen ja seksikäs leikkaus. Puvun sivu oli auki niin, että pitkän helman etu- ja takakappaletta yhdisti vain pieni kangaskaistale, joka sijaitsi lantion kohdalla peittäen alushousujen narut alleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash