Viimeinkin! Supermalli päästi kuvaajan vaatekaappiinsa – tältä siellä näyttää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

British Vogue -lehden toimittaja Bay Garnett matkusti Los Angelesiin, jossa hän vieraili huippumalli Miranda Kerrin luona. Tällä kerralla Vogue ei tehnyt perinteistä kierrosta mallin koko asunnossa vaan he halusivat keskittyä pelkästään naisen vaatekomeroon, joka olikin melkoisia aarteita pullollaan.

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä se, että naisen vaatekaappi sisältää paljon kalliita ja ainutlaatuisia vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita. Vaatekaappinsa sisällön kulmakiviksi Kerr nimeää kuitenkin kenkä- ja laukkukokoelmansa, jotka ovat melko vakuuttavat.

Miranda Kerr kertoo rakastavansa räätälöityjä, särmää antavia sekä kuviollisia jakkuja ja takkeja. Nainen panostaa vaatteisiin, jotka käyvät monien eri asuyhdistelmien kanssa, minkä lisäksi hän suosii klassikoiksi nousseita kenkiä ja laukkuja.