Nämä koirat mokailevat isolla kädellä – aina ei voi onnistua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiria pidetään ihmisten parhaina ystävinä. Perinteisesti karvakuonot edustavat uskollista lemmikkieläinlajia, joka osaa temppuja ja noudattaa käskyjä. Kaivoimme nyt arkistoista videon, joka esittelee astetta nolompia tassuttelijoita.

Hauskalla koostevideolla nähdään koiria, joiden touhut menevät pahasti pieleen. Ne eivät saa kiinni palloja, mahdu koiranluukuista sisään, saa kuljetettua keppiä omistajalleen tai pysy pystyssä. Video on viraalihitti, sillä sen on nähnyt liki 16 miljoonaa katsojaa.

Ihminen on kesyttänyt koiran lemmikkieläimeksi erilaisia käyttötarkoituksia varten. Nykyisin koiria pidetään lähinnä seuraeläiminä, ja niitä jalostetaan lähinnä ulkonäön muokkaamiseksi. Koiria on koko maailmassa noin 400 miljoonaa, joten joukkoon mahtuu myös hieman kömpelömpiä tapauksia.