Valokuvaaja otti videoselfien Grand Canyonilla – näky tuo kylmät väreet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tehneet kohtalokkaita virheitä yrittäessään ottaa itsestään upeita ja näyttäviä selfie-kuvia, joissa he seisovat tai tasapainottelevat jossakin vaarallisessa paikassa. Tällä kerralla eräs valokuvaaja otti itsestään erittäin päätähuimaavan videon Grand Canyonilla.

YouTube-videolla nähdään Grand Canyonilla otettu upea video-selfie, jollaista moni ei uskaltaisi itse lähteä toteuttamaan. Valokuvaaja on kiivennyt kallion huipulle ja asettunut kielekkeen reunalle istumaan, minkä jälkeen hän on alkanut ohjaamaan kameralla varustettua kopteriaan.

Lyhyen 12 sekunnin videon aikana mies ohjaa kamerakopterin luokseen hieman kauempaa. Lopputulos on melko vakuuttava ja miehen istumapaikka näyttää todella uskaliaalta kameran kaartaessa suoraan miehen ohi näyttäen, että alaspäin on matkaa todella paljon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat