Boksereiden hinta 55 euroa – roikkuneet kaksi päivää Havaijilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaiset Deoest-alushousut nousivat pari vuotta sitten uutisiin, sillä niiden väitettiin vaimentavan pierujen hajua ja ääntä. Tuoreiden Deoest-boksereiden väitetään kyseisten ominaisuuksien lisäksi keränneen itseensä tuulahduksen Havaijin ilmastosta.

Deoest Hawaiian Breeze -bokserit on jätetty roikkumaan 48 tunniksi Havaijin auringonpaisteeseen ja kevyeen tuuleen. Tämän väitetään tekevän alushousuista erityisen raikkaat ja miellyttävän tuntuiset jaloissa.

Tuotetta myydään rajoitettu sadan kappaleen erä ilmatiiviisiin astioihin säilöttynä. Aivan halvoista boksereista ei ole kyse, sillä Rocket News -sivuston mukaan yhdet Deoest Hawaiian Breeze -parit maksavat 6,580 jeniä, eli noin 55 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat