Selena Gomez vei juontajan vuoristorataan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisiotähti James Corden on julkaissut The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan suureen suosioon nousseita Carpool Karaoke -osioita YouTube-kanavallaan. Tällä kerralla miehen kyytiin pääsi poptähti ja Justin Bieberin entinen tyttöystävä Selena Gomez.

Carpool Karaoke -osiossa juontaja poimii autonsa kyytiin aina jonkun artistin, jonka juontaja laittaa laulamaan autossa tähden omia kappaleita. Tällä kerralla he poikkesivat kuitenkin hieman tutusta kaavasta kun Selena Gomez päättikin viedä Cordenin vuoristorataan.

James Corden ei kykene hillitsemään itseään hurjassa vuoristoradassa yhtä hyvin kuin Selena Gomez, ja huutaakin kaikki alamäet purskahtaen aina välillä nauruun. Vauhdikkaasta kyydistä huolimatta poptähti kykenee jatkamaan laulamista vuoristoradassa ja eläytymään kappaleisiinsa. Seuraavaksi parivaljakko siirtyi vielä McDonald’s ravintolan autokaistalle, jossa työntekijät sekosivat nähdessään Gomezin auton kyydissä.