Tavaratalon ilotulitehylly sytytettiin tuleen – tekijöille jopa 20 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikkien pitäisi tietää, ilotulitteiden räjäyttäminen sisätiloissa ei ole missään tapauksessa hyvä idea. Siitäkin huolimatta Youtubessa on levinnyt video, jossa amerikkalaisessa tavaratalossa myynnissä olleet ilotulitteet on päätetty sytyttää tuleen keppostelun nimissä.

Videolla nähdään, kuinka ilotulitteet roihuavat ja räjähtelevät keskellä Yhdysvaltojen Phoenixissa sijaitsevan Wal-Mart -kaupan käytävää. Gizmodo-sivuston mukaan tavaratalo evakuoitiin nopeasti, ja tuli onnistuttiin sammuttamaan ennen kuin sen leviämistä ympäri tavarataloa.

Poliisit ovat sittemmin pidättäneet kaksi palon sytyttämisestä epäiltyä henkilöä. Teko luokitellaan törkeäksi rikokseksi, ja siitä voi pahimmillaan saada jopa 20 vuoden vankeusrangaistuksen.