Realitykaunotar riisui kampanjaan: ”Sinullako höyheniä sängyssä? Kyni itsesi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Made In Chelsea -realitysarjasta tunnetuksi tullut Lucy Watson on varmasti useille suomalaisille vielä melko tuntematon nimi. Britanniassa hän on kaunistuttanut usein esimerkiksi paikallisten miestenlehtien sivuja, mutta nyt Lucy on riisunut hyvän asian puolesta.

Watson on nimittäin tuorein julkkistähti PETA-järjestön kampanjassa, jossa se pyrkii jakamaan tietoutta höyhenten ja untuvan todellisesta alkuperästä. Se nimittäin kerätään monin paikoin raa’alla eläinrääkkäyksellä, vaikka sertifikaatit toista väittävät. Lucy muistuttaa asiasta nasevien sloganien kera.

PETA, YouTube
PETA, YouTube

25-vuotias Lucy Watson on tuttu näky niin brittilehdistön kuin hänen itsensäkin sosiaalisessa mediassa julkaisemissa kuvissa. Kansainvälinen läpimurto julkkiksena on kaikesta huolimatta antanut kuitenkin vielä odottaa itseään.

Splash
Splash
Splash
Splash